View Single Post
stare 07-11-08, 01:26   #33 (permalink)
Matecki
Senior Member
Wódz Siorbaków

Domyślnie

Cytat:
Napisał ;8521
Oczywiście mate jak każdą używkę można przedawkować. I tak przebiega to o niebo lepiej od przedawkowania kawy. Dziś np. przesadziłem z moich kochanym Canariasem i troszke jestem rozdygotany, ale dalej na wszystkim skupić się mogę, a przy trzęsawce spowodowanej kawą już nie ma tak fajnie.
Oj - ja dziś na pierwszy raz wypiłem około 1,5 litra w kilka godzin - spać się nie chce... więc jak przywiązany siedzę przy kompie...

Cytat:
"Produkuję" - to jest nie do końca ścisłe określenie, ale najbliższe prawdy

Po prostu moja Mama jest emerytowaną wprawdzie, ale farmaceutką, uczącą młodych adeptów tego szlachetnego zawodu w prywatnej szkole wyższej między innymi robienia leków recepturowych.

Reszta jest milczeniem...

Ale to jest prawdziwy absynt, nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Moi goście zazwyczaj też ich nie mają
wow, zazdroszczę!! Ja dotychczas wypiłem dwie butelki absyntu- oczywiście z Czech wraz ze znajomymi... zabawa była przednia, szczególnie przy próbach palenia tego trunku... Szkoda, że w Polsce tego nie sprzedają.

Czy powoduje halucynacje ? Polecam obejrzeć film "Eurotrip" - komedia, w której pojawia się Absynt...
Matecki jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

Yerba Mate Forum - YerbaHerba.pl