|
20-11-08, 14:32 | #25 (permalink) | |
Senior Member
Spirit of ILEX
Zarejestrowany: Mar 2008
Skąd: Poznań
Postów: 976
|
Cytat:
Masz przykłady, czy to tylko Twoja opinia? Ja mogę podać prosty przykład na to, że się mylisz; na początku byłem przeciwnikiem smarowania naczyń z PS czymkolwiek. Przekonał mnie eksperyment kolegi z zaprzyjaźnionego forum i stałem się orędownikiem metody ze smarowaniem. |
|
20-11-08, 14:33 | #26 (permalink) | |
Senior Member
Spirit of ILEX
Zarejestrowany: Mar 2008
Skąd: Poznań
Postów: 976
|
Cytat:
Pisząc o "krajach zamorskich" użyłem tego określenia w sensie metaforycznym i - że się tak wyrażę - starodawnym, zamierzchłym... |
|
20-11-08, 15:13 | #27 (permalink) |
Senior Member
Wódz Siorbaków
Zarejestrowany: Nov 2008
Postów: 301
|
A gdybym uzyl argumentu takiego: "yerby pakowane przez producentow jako smakowe i mieszanki autorske maja taki sam sklad (yerba+dodatki)" to przekona Cie to?
Jezeli Cie nie przekonuje, to drugie pytanie.. oryginalna etykieta czynie yerbe "smakowa"? ;p |
20-11-08, 15:20 | #28 (permalink) |
Senior Member
Wódz Siorbaków
Zarejestrowany: Nov 2008
Skąd: Wrocław
Postów: 245
|
Jest 3:1 Może warto stworzyć ankietę :
[B]1.[/B] Tylko yerba z dodatkiem skórki z pomarańczy ukryta np. pod marką cbse to yerba smakowa [B]2.[/B] Tylko yerba z dodatkiem skórki z pomarańczy nie zapakowana to yerba smakowa [B]3.[/B] Obie są smakowe [B]4.[/B] Żadna z nich nie jest smakowa :P P.S. skórka z pomarańczy to przykład! |
20-11-08, 15:30 | #29 (permalink) | |
Senior Member
Wódz Siorbaków
Zarejestrowany: Nov 2008
Skąd: Wrocław
Postów: 245
|
Cytat:
Myślę, że spór powinien zostać zakończony |
|
20-11-08, 15:34 | #30 (permalink) | |
Senior Member
Wódz Siorbaków
Zarejestrowany: Nov 2008
Skąd: Wrocław
Postów: 456
|
Cytat:
|
|