|
![]() |
#21 (permalink) | |
Senior Member
Wódz Siorbaków
Zarejestrowany: Nov 2008
Skąd: Szczecin
Postów: 270
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 (permalink) |
Member
super siorbak
Zarejestrowany: Nov 2008
Skąd: Warszawa
Postów: 30
|
![]()
super poradnik, dziękuję serdecznie!
sporo już czytałam na temat przyrządzania, żeby już być w temacie (pomimo kubka, bo już próbuję jakoś sobie w nim yerbę układać), ale Twój opis jest najbardziej przejrzysty i porządkuje wszystko w głowie. jeszcze raz wielkie dzięki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 (permalink) | |
Senior Member
Spirit of ILEX
Zarejestrowany: Mar 2008
Skąd: Poznań
Postów: 976
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() LinkBack to this Thread: http://www.yerbaherba.pl/main-forum/434-yerba-mate-krok-po-kroku.html
|
||||
Dodane przez | For | Type | Data | |
Google INTERIA.PL - szukaj: termometr kuchenny | This thread | Refback | 09-03-09 22:29 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|