Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Yerba Mate Forum | yerba mate sklep yerbamarket.com

Wróć   Yerba Mate Forum > Main Category > Main Forum

Yerba Mate

Main Forum


Odpowiedz
 
LinkBack (8) Narzędzia wątku Wygląd
stare 07-06-11, 11:22   #171 (permalink)
Junior Member
siorbak
 
Zarejestrowany: Jun 2011
Postów: 3
Domyślnie

Zalałem cytryną z whisky. Odczekałem 2 h, oskrobałem, wysuszyłem przez noc. Plamki są nadal, ale zapach yerby tylko, więc po powrocie narzeczonej z pracy odbędzie się pierwsza wspólna konsumpcja.
Jeszcze raz dzięki za wsparcie.
dobek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-06-11, 20:41   #172 (permalink)
Senior Member
Spirit of ILEX
 
Zarejestrowany: Nov 2008
Skąd: Strzelce Krajeńskie
Postów: 505
Domyślnie

Aż mi się przypomniało moje pierwsze currado. Bezalkoholowe, bo łiskacza zdecydowanie wolę używać do niszczenia pleśni wewnątrz organizmu człowieka . Ale faktycznie było skrobanie, zaglądanie, skrobanie, zaglądanie, zastanawianie się, czy wnętrze wygląda już tak jak powinno, szukanie fotek tykw i porównywanie... I choć od jakiegoś czasu moja pierwsza tykwa stoi sobie na półce, to sentyment pozostał. W końcu to pierwsze naczynko...
A jak już się człowiek tykwą nacieszy, to osobiście proponuję podjąć w przyszłości decyzję o zaopatrzeniu się w Palo Santo, najlepiej duże. I siorbać
Merkelin jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-08-11, 14:17   #173 (permalink)
Junior Member
siorbak
 
Zarejestrowany: Aug 2011
Skąd: Gdynia
Postów: 2
Domyślnie

Jeeeeeny Przeczytane od deski do deski! Dziś prawdopodobnie nadadzą moją tykwę i już się doczekać nie mogę aż dotrze i zabiorę się za currado Brzmi fascynująco, choć troche bierne te pierwsze przynajmniej 24h Czy do currado mogę użyć smakowej yerby czy zalecałoby się raczej jakiegoś klasyka?
fousa jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 25-08-11, 11:30   #174 (permalink)
Senior Member
giga siorbak
 
Zarejestrowany: Feb 2011
Postów: 132
Domyślnie

corrado jakąkolwiek mate czy klasyczną czy smakową bez różnicy
swoje tykwy klasykiem 48godzin
ale już dla znajomej która pija tylko smakowe użyłem smakowej
wiec wybór należy do ciebie miłego siorbania
dragon465 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-09-11, 00:19   #175 (permalink)
Senior Member
Spirit of ILEX
 
Zarejestrowany: Mar 2008
Skąd: Poznań
Postów: 976
Domyślnie

A ja się pochwalę nieśmiało kolejna publikacją o currado w serwisie: [url=http://www.rw2010.pl/go.live.php/PL-H6/przegladaj/SMTYx/curado-tykwy.html?title=Curado%20Tykwy]hobby Curado Tykwy[/url]
maciejslu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz


LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.yerbaherba.pl/main-forum/412-currado-krok-po-kroku.html
Dodane przez For Type Data
Untitled document This thread Refback 15-10-10 15:24
Wyszukiwanie w internecie - Gazeta.pl This thread Refback 24-07-10 22:23
Google INTERIA.PL - szukaj: currado This thread Refback 27-04-10 22:41
Yerba Mate - Didier z Rivii - 30.11.2008 - Archiwum Forum This thread Refback 19-12-09 11:01
chlopomania's yerba Bookmarks on Delicious This thread Refback 02-06-09 19:34
chlopomania's Bookmarks on Delicious This thread Refback 31-05-09 00:42
Untitled document This thread Refback 14-05-09 15:01
Untitled document This thread Refback 17-03-09 17:46

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)
 
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Włączony


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0
Spolszczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin
DD Green vBulletin style by Dion Dev