|
![]() |
#73 (permalink) |
Senior Member
Spirit of ILEX
Zarejestrowany: Jul 2007
Skąd: DeTRoit / Żmigród
Postów: 533
|
![]()
ja jak robie terere to lubię sobie wrzucić albo wcisnąć troche citro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 (permalink) |
Guest
Postów: n/a
|
![]()
no proszę, muszę stestować. Ja znam tylko (i używam) winny, czerwony i biały. No i oczywiście z młodości, jak śp. mama rządziła w kuchni to w domu był taki zwykły zagzajer spirytusowy. Pewnie o to ścierwo chodzi Bonq. To faktycznie nie jest za delikatne
![]() |
![]() |
![]() |
#78 (permalink) |
Junior Member
Zarejestrowany: Sep 2007
Skąd: Gliwitz
Postów: 26
|
![]()
Przez caaallutki tydzień zapinkalałem po 12h siorbiąc terere (może nie aż tak lodowatą...). Około środy, znudziło mi się zalewnie mineralką z dystrybutora, więc polazłem do "płatnego" dystrybutora z...soko_napojami. Zapodałem sobie Tymbarka Miętowo-Jabłkowego. Poezja!!!
![]() Ludziska zaczynają wierzyć w Magiczną Moc zielska, bo z własnej, nieprzymuszonej woli zostaję nadgodziny. Gęba mi się cieszy...a i kaska na remont mojego slumsu (czyt. hołm) wpada. ps - Siorbałem(bię...iwen nał ![]() Siorb, siorb adek |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 (permalink) |
Junior Member
Zarejestrowany: Sep 2007
Skąd: KrK
Postów: 15
|
![]()
heheh no proszę jak yerba pozytywnie działa na ludzi
![]() Ja co do mieszanek to kiedyś testowałem dodatek jaki zawsze stosowałem przy zwykłej profańskiej Sadze ![]() ![]() Natomiast jeśli chce się jednak ją trochę osłodzić, to ja osobiście polecam miód. No po prostu "miód z boczkiem" :P |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jak to robią w Brazylii | Main Forum | 9 | 02-10-09 12:31 |