|
17-08-07, 00:24 | #31 (permalink) |
Senior Member
Spirit of ILEX
Zarejestrowany: Jul 2007
Skąd: DeTRoit / Żmigród
Postów: 533
|
zapytałem ostatnio mojego taty co robili urugwajce z Dulce de leche...myślałem że jedli...
z tego co mi powiedział to oni dodawali pewną ilość tego do do wody którą później zalewali yerbę...łagodziło to smak a przy tym dodawało więcej energii. nie jestem narazie szczęśliwym posiadaczem tego cwancysia ale zrobiłem taką imitacja ala polaakkko z miodem lipowym...hmmm wrażenia.. słodkie...dobre - ale nie na dłuższą mete raczej taka przygoda na słodko od czasu do czasu polecam coś z limonkowych lub cytrusowych sióstr yerb użyć...poezja dla zmysłów i podniebienia smacznego yerba rodzino |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
Podobne wątki | ||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jak to robią w Brazylii | Main Forum | 9 | 02-10-09 13:31 |