|
23-12-08, 01:52 | #92 (permalink) | |
Banned
starszy siorbak
Zarejestrowany: Feb 2008
Skąd: Łódź
Postów: 65
|
Cytat:
|
|
09-01-09, 12:09 | #93 (permalink) |
Senior Member
Spirit of ILEX
Zarejestrowany: Nov 2008
Skąd: Mińsk Maz. / Tufjord NO.
Postów: 808
|
Czytałem parę opinii na temat Guampy z Palo Santo.
Sam posiadam tą z zestawu Pajarito i jestem zachwycony , służy mi już pare miesięcy. Odpowiednio konserwowana ( oliwa z oliwek ) najlepsze naczynie jakie miałem. Można też lekko posmarować skórę. Staje się szczelna i po czasie tworzy jedność z naczyniem , dla mnie lepsza niż okute PS. Sama Natura |
30-01-09, 02:14 | #94 (permalink) |
Member
super siorbak
Zarejestrowany: Jan 2009
Skąd: Kraków
Postów: 41
|
Ja dzisiaj piłam pierwszy raz mate z tykwy, która teoretycznie przeszła currado ale...Mate było gorzko-kwaśne i ogólnie Zastanawiam się czy nie zrobić currado jeszcze raz, bo w sumie ciągle w naczynku jest taki jakby meszek. Czy to możliwe, żeby tykwa tak bardzo zmieniała smak mate????
|
30-01-09, 10:52 | #96 (permalink) | |
Member
mega siorbak
Zarejestrowany: Dec 2008
Skąd: Gostyń
Postów: 91
|
Cytat:
|
|
30-01-09, 11:10 | #97 (permalink) |
Senior Member
Spirit of ILEX
Zarejestrowany: Jan 2009
Skąd: Wrocław
Postów: 620
|
Jak dla mnie smak z tykwy również jest bardziej aromatyczny i nie sądzę, żeby samo naczynko mogło aż tak drastycznie zmienić smak Yerby.
Jeżeli niedokładne wyskrobanie, to trzymam kciuki, żeby tylko na popsuciu smaku mate się skończyło |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
Podobne wątki | ||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
wielkosc naczynka | gpawel | Main Forum | 43 | 12-01-09 11:51 |