|
|
|||||||
Forum Yerba MateKonkurs letni: "Wakacje z yerba mate! czyli YerbaTube 2009"Czekamy na waszą radosną, letnią twórczość: filmy nakręcone komórką, zdjęcia, animacje, rysunki, muzykę, piosenki - ważne żeby tematem przewodnim tej twórczości było lato i yerba mate. Na zwycięzców czekają nagrody ufundowane przez sklep YerbaMarket.com! a na wszystkich uczestników czeka 35% rabat na zakupy w sklepie internetowym! TEGO JESZCZE NIE BYŁO!!! Z A P R A S Z A M Y! |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#23 (permalink) |
|
Senior Member
Wódz Siorbaków
|
Dzięki za uznanie
W ogóle to zauważyłem, że system liczenia odtworzeń na youtube działa jak chce i nieraz zlicza, a innym razem przestaje całkiem liczyć, jak ma to miejsce teraz w przypadku mojego filmu, gdy link podesłałem znajomym http://www.google.com/support/forum/...d4bc99dd&hl=pl No cóż Szkoda tylko, że dzięki tym zabezpieczeniom przeciwko nabijaniu wejść można komuś łatwo zasabotować wynik blokując mu naliczanie... Ostatnio edytowane przez qereidid ; 01-09-09 o 16:05. |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Senior Member
giga siorbak
|
Do końca konkursu został tydzień, a jeśli się nie mylę zgłosiło się 2 (słownie: dwóch) śmiałków, więc prawdopodobieństwo zajęcia chociażby 3 miejsca i zgarnięcia stówki (100 zł!) na zakupy w YerbaMarkecie oraz 35% rabatu jest chyba dość wysokie
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Junior Member
bobo siorbak
|
No to faktycznie cos z tym trzeba zrobic. Wzielam sie do roboty i oto moje dzielo (takie na szybko wiec nie badzcie surowi
YouTube - Yerba Lato |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Senior Member
Wódz Siorbaków
|
juz sie tak na ten konkurs nie rzucajcie bo strace szanse nawet na 3 miejsce!
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Senior Member
Wódz Siorbaków
|
ale wstyd!
pomylilem konkursy
|