View Single Post
stare 10-02-09, 04:35   #45 (permalink)
rrico
Senior Member
giga siorbak
 
Zarejestrowany: Jun 2008
Skąd: óć
Postów: 107
Domyślnie

Z maki też kombinowałem, ale łosoś był wędzony. Dobrze nadaje się też avocado cięte w paski albo pasta z gniecionego, poza tym wtykałem też paluszki krabowe. Składniki dobieram w carrefour'rze bo mam blisko i są.
A z cieciorki robiłem kiedyś hommos, fajny wyszedł. Ale kupa po tym sprzątania bo mam mixer starszej generacji i trudno go umyć. Za to pasta wyszła niesamowita, miała branie na jakimś sylwku kiedyś.
Jeżeli chodzi o świeżość ryb to słyszałem o jednym sposobie na sprawdzenie. Jeżeli ryba jest świeża to ponoć zwija się na patelni, to działa (i nie był to węgorz ).
rrico jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
 
Yerba Mate Forum - YerbaHerba.pl